Рецепт смачного шашлику: шеф-кухар розкрив важливий нюанс

Ігор Брагін розповів, як при приготуванні м'яса використовувати оцет

Рецепт смачного шашлику: шеф-кухар розкрив важливий нюанс

Президент Київської асоціації шеф-кухарів Ігор Брагін в ефірі програми "Споживач має право" на телеканалі "Україна 24" розповів, чи потрібно при приготуванні шашлику використовувати оцет.

"Коли ми смажимо шашлик, ми можемо використовувати оцет, але в жодному разі я ніколи його не додаю і не рекомендую додавати до маринаду. Оцет може добре зіграти, прибрати якісь сторонні смаки, зробити м'ясо нейтральним, якщо ви просто візьмете пляшку оцту, притиснете пальцем і скропите м'ясо, яке смажиться на мангалі, і перевернете, щоб відразу температура від вогню випарувала його. У вас вийде класний смак без сторонніх запахів", - сказав він.

Читайте також: Як приготувати смачний шашлик: шеф-кухар поділився секретами

Популярні відео

Раніше декан факультету харчових технологій НУБіП України Лариса Баль-Прилипко в ефірі телеканалу "Україна 24" розповіла, як вибирати м'ясо на шашлик.

Джерело Україна 24 Теги