Деякі сорти морозива можуть бути небезпечні: експертка дала пораду

У Центрі громадського здоров'я розповіли, яке морозиво краще купувати

Деякі сорти морозива можуть бути небезпечні: експертка дала пораду

Як вибрати в магазині якісне морозиво, розповіла у програмі "Споживач має право" на телеканалі "Україна 24"експертка з поведінкових факторів ризику Центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я Наталія Усенко.

"М'які сорти морозива небезпечні. М'які сорти, морозиво, яке продається на вагу... По-перше, до кінця незрозуміло, як його виробляють. По-друге, не до кінця зрозуміло, як воно зберігається - воно може розтанути, знову замерзати, воно може стояти у відкритій тарі, туди може потрапляти сміття, бактерії й це просто кошмар. А ось ці ложечки, тарілочки, посуд, на який його розкладають і продають, викликають тихий жах.

Тому найкраще купувати морозиво в упаковці. І я повторюю всім і завжди - краще купувати морозиво великих виробників, яким ви довіряєте", — сказала вона.

Читайте також: Популярні ласощі можуть бути небезпечними - експертка назвала умову

Раніше Усенко розповіла, як вибрати молочні продукти в безпечній для здоров'я упаковці.

Джерело Україна 24 Теги