Популярні ласощі можуть бути небезпечними - експертка назвала умову

Експертка оцінила вимоги до якості морозива

Популярні ласощі можуть бути небезпечними - експертка назвала умову

Морозиво може бути небезпечним для здоров'я людини у разі, якщо правил його зберігання не дотримувалися.

Про це в ефірі програми "Споживач має право" на телеканалі "Україна 24" розповіла директорка з якості та безпеки харчових продуктів Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти" Еліна Бахур. На запитання, чи буває морозиво небезпечним, експертка відповіла:

"Я думаю, що ні. Єдиний нюанс, який може призвести до того, що морозиво може бути небезпечним, це недотримання умов зберігання, зокрема температурний режим".

Читайте також: Українців попередили про цукерки з неприємним "сюрпризом": подробиці

Популярні відео

Бахур зазначила, що "загалом морозиво тане обов'язково, ніякого нормативу немає".

"Є вимоги до якості морозива, є органолептика, хімія. За стаканчиком на вигляд можна визначити тільки умови зберігання", - додала вона.

Читайте також: Як правильно вибирати морозиво: покупцям дали прості поради

Раніше доцент кафедри ресторанної продукції Національного університету харчових технологій Ірина Корецька в ефірі телеканалу "Україна 24" розповіла, з чого роблять шоколадні цукерки.

Джерело Україна 24 Теги